Spindlar utan nät och nät utan spindlar

 
Denna fotolektion som var i fredags när vi skulle fota ett bad hus och jag började fota getingen hittade jag även en spindel på huset. 

 
Vet inte riktigt vad flygit i mig men tycker det är jätteskoj att fota spindelnät? Denna gången var spindelnätet tomt. Hittade spindelnätet på balkongräcket på internatet. 

Arkivbild från 2012 
 
Allt fotopepp och idéer vill bara ut.. 
Är jättepepp på att fota, vilket jag har alla förutsättningar till att göra när jag går en fotolinje. Är pepp till 1000 på de få fotoläxor vi får av Örjan. Detta ska bli så kul. Men ändå så känns det som allt pepp till foto ändå inte kommer ut, det är lite tråkigt och ensidigt att bara fota runt om skolan. Men på onsdag nästa vecka kommer vi gå igenom hur fotostudion fungerar och förhoppningsvis kan vi börja fota där och jag har ett projekt jag vill hålla på med som innehåller pruduktfotografering, vilket jag aldrig har jobbat med förut. Tänkte även satsa på en fotoutställning i Skara där jag förr har haft utställning, om allt går som det ska så blir detta projektet klart till höstlovet v.44 då jag har tid att vara i Skara under en längre tid. Hejdå!
2

När insekter bestämmer sig för att inte bli rädda och flyga iväg

På fotolektionen idag skulle vi fota ett "simhus" men jag hittade en insekt-som-ser-ut-som-en-geting-men-tror-det-är-något-annat och fotade den som en dåre för hen flög aldrig iväg. 
 
 
 
 
 
3

Tripp till Jönköping för fotoläxa

I tisdags var jag och Jeanette lite utråkade på miljön som är runt skolan så vi tog tåget till Jönköping för att fota till våran fotoläxa. 

 
Såhär ser "miljön" ut runt skolans område. Det är fint och mysigt men efter många rundturer med kameran så blir det lite enformigt att bara vara här.

 
Jeanette på bild 
 
 
 
Gav mig på försöket att filma med min nya systemkamera, känner mig inte riktigt säker och det blir väll sådär, men kul var det. 
 
DESSA bilder togs även på stationen i Mullsjö och stationen i Falköping som blev en del av fotoläxan.