Senaste dagarna via instagram / @re.wa

 
Var på berget på håltimmen // Åt tacos med klassisar // Tenta nummer 2
 
 
Min tvätt blev inte torr av torktumlaren så hängde upp allt på mitt badrum // Gick på stan med Emmy och Agnes // Spelade spel och drack vodka. 
 
 
Färgade håret // Fotade Renée // Var jävligt snygg efter att jag färgat håret haha 
Instagram - Vardag
4

Love Myself

Foto: Kajsa // Redigering: Jag 
 
Här är två bilder som Kajsa tog på mig när vi jobbade i studion i fredags. Igår var det fest och jag fick bli full och dansa fuldans. Jag och Agnes blev fulla redan vid 20.00 hos mig och vi tog bussen till Gamleby och var där vid 22.00 och hittade såklart inte festlokalen utan gick runt och letade ett tag. Hittade äntligen rätt och vi målade oss med neonfärger som lös i mörkret och fick massa glowsticks. Tog med min analoga kamera som är automatiskt (hehe) och gjorde slut på hela rullen, (det var typ halva kvar så hela rullen var inte från festen) shit va kul det ska bli och framkalla dem och se hur det blev + sätta upp bilderna i lägenheten. 
Fotografering - Studio
4

Första gången i studion

 
 
 
 
 
Idag var det våran tur att använda studion. Äntligen var den ledig och vi var ganska opepp eftersom vi hade taggat på att vara där igår men sen kom ju den där jävla tentan. Men såhär såg det ut när vi där iallafall, fick börja med att vara modell och det var faktiskt roligt, börjar trivas mer och mer framför kameran, fotade även Agnes bland annat. Vi alla fotade varandra och det var roligt. Bilder på det kommer upp senare efter lite bildbehandling. 
Behind - Behindthescenes - Fotoskolan - Gamleby - fotografier
2