28 jan Happy Vegan

 
 
 
 
 
 
 
28 januari, och jag hade hittat ett event på facebook att affären "Happy Vegan" skulle ha ett event i affären mellan 13-17. Har alltid velat besöka den affären och hitta någon BRA OST, då alla veganska ostar smakar skit. Spontant så åkte jag och C dit och jag frågade även min moster om hon ville hänga med. Väl där så fick man smaka på olika ostar och olika choklader - osten jag smakade på (och köpte) var med chili smak och den smakade OST <333 Sen köpte jag lite choklad osv. Väldigt mysigt, solen sken och det kunde lika gärna varit vår idag. Efter eventet så lunchade jag och Karin, satt där i flera timmar och bestämde även för att vi skulle se film på filmfestivalen idag (29 januari). 
Affär - Vardag - event - göteborg - happy - ledig - lördag - vegan - vår
1

27 jan friday night

 
 
 
 
 
 
Igår så gjorde jag äntligen något som jag alltid har velat testa att göra. - Egen sushi. Efter C hade slutat skolan mötte jag honom på ica där vi bor och köpte det saker som vi skulle ha till sushin. Det var krångligt och många steg man skulle göra för att tillaga riset. Men det var skoj, och eftersom vi är veganer så fick det bli gurka och morot i, en del rullar fick avokado. TYVÄRR blev dom inte så goda som vi hade hoppats på, men det var skoj att göra dom och det var faktiskt inte så svårt. 
 
Vardag - egen - fredag - göteborg - helg - hemmagjord - sushi
1

älskar måndagar #dagbok

 
Som rubriken lyder så älskar jag måndagar, oftast lever man lite av all lycka som var i helgen innan och man har en hel vecka att planera och ha kul på. I helgen började jag med Shpock (en app där man kan köpa och sälja saker) så min lampa som jag köpte i Västervik sålde jag till någon som bodde 2 hållplatser ifrån mig. Win. 
 
 
När jag hade sålt min lampa så virrade jag omkring med gps i mobilen och letade efter en speciell byggnad - för att jag skulle på möte. Jag hittade stället, och skrev på ett nytt kontrakt till lägenheten, så jag och Cornelis hyr nu i FÖRSTA HAND i denna staden. Känns hur skönt som helst. Lär bli kvar här ett lååååångt tag och det känns bra. 
 
 
Efter jag varit i stan så gick jag på den väg jag har gått på sen augusti 2016, mot studion. Det är faktiskt en fin väg även om bilden kanske inte är så fin, men studion ligger precis nedanför berget. 
 
 
När jag kommit fram så åt jag lunch, sista biten av min 100% veganska lasagne som jag gjorde i helgen. 
 
 
Såhär ser min arbetsplats ut!!!! Kanske är roligt för er familj och vänner och se hur det ser ut. Så här satt jag och jobbade tills jag fick lov att gå hem. 
 
 
Påvägen hem och jag springer till vagnen för tror att det är min vagn, men sen när jag kommer närmare ser jag att det är en 10:a och inte en 5:a eller 6:a, så jag stannar upp och tar en bild istället. 1 min senare kom den rätta vagnen. 
 
 
Denna bilden representerar så dåligt vad som egentligen hände när jag kom hem. När jag kommer hem så hade Cornelis börjat med maten, vi brukar tajma in att den som slutar tidigt för göra maten, så himla goals <333 Så vi åt middag tillsammans. Eftersom han lagade maten så fick jag diska. Blev även matlådor till imorgon. (Btw det ser väldigt tomt ut i vårat kylskåp men lådan längst ner är det fullt med grönsaker och skit) 
 
 
Från 17.00 till 20.00 så tvättade vi. Vi är faktiskt väldigt bra på att boka tvättider ofta osv, ibland kan man ju tycka att vi tvättar FÖR ofta hehe. Men det är bra att tvätta då och då istället för ALL tvätt på en dag. 
 
 
Medans jag springer och byter tvätt emellan åt så har jag kollat serier. Har blivit en sån svensk-serie-nörd för tillfället, kollar en massa serier och behöver t.om skriva ner vilka serier jag kollar på och vilket avsnitt jag är på. Det nyaste på min kolla-serier-lista är "innan vi dör" som är en ny serie på svt play (går säkert på tvn men vad vet jag) som är så himla bra! Dock bara ett avsnitt i veckan :( 
 
Godnatt
Vardag - chill - dag - dagbok - göteborg - måndag - vecka