We do it for the fun


 
JAG HAR FÄRGAT HÅRET ROSA!! not, jag önskar jag hade gjort det, är sjukt sugen. Är fan snygg i rosa hår. Men nu är detta en peruk som jag köpte till lusse förra året :( 
 
För övrigt så rullar skolan på som det ska, träffar Tobias hela tiden. Håller just nu på med min portfolio som vi jobbar med i skolan sen även en fotoläxa som vi har tills nästa vecka, som är att man ska fota vad man gör en hel dag. Många bilder idag hehe. 
1

5st bilder från Prag till "mini-utställning" på skolan

Har suttit hela dagen igår och pillat i Photoshop både på lektionstid och efter skolan. Känner verkligen att jag har koll på photoshop nu och jag är så jävla GLAD och STOLT över att jag lärt mig så mycket på kort tid. Har faktiskt bara använd ps ytterst lite på gymnasiet och nu har jag ps på min dator i ett år framöver. Och jag älskar photoshoplektionerna och vi hade extra igår hela dagen för fotoläraren var sjuk. yeeeyy.
 
Nog om det vi har jobbat mycket med våra bilder som vi tog i Prag och vi ska ha en liten "mini-utställning" på skolan, 5 bilder var och jag valde dessa. 
 
 

 
 
4

Igår fotade jag svampar och spindelnät

 
 
 
 
 
 
1