203/366 Liseberg med Samuel & Cornelis

 
Samuel
 
 
Jag
 
 
 
Utsikten från Parisehjulet 
 
 
 
Jag
 
 
 
 
 
Vi gick in i en godis affär
 
 
 
 
Samuel vann Toblerone 
 
 
<3<3
 
 
Samuel 
 
 
 
 
 
Idag var vi på Liseberg. Vilket jag inte alls hade planerat men Samuel ville så gärna åka dit nu när han hälsade på mig i Göteborg så varför inte spendera en söndag på liseberg med bästavännen och lillebror. Det var 2 år sen jag var där sist - så det var riktigt roligt att vara där efter så lång tid. Vi åkte det vi ville åka och spelade en massa på hjul, jag och samuel vann stjärnvinst på Daim och Toblerone (Perfekt då kan vi ta halva var av varje) och vi dansade med lisebergskaninen i regnet, as mysigt. Nu är vi trötta och har ont i fötterna och imorgon åker Samuel hem :(  
Sommar - göteborg - liseberg - sommar2016 - sommarlov
2

202/366 Upptäcktsfärd nr. 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag kom världens bästa moster Karin till oss, hon hade med sig glass och jordgubbar. Efter att vi fikade jordgubbarna ute på gården så gick vi på UPPTÄCKTSFÄRD allihopa. Vi gick åt ett håll och hamnade i en park, en väldigt ointressant och ful park som bestod av endast skog och sjöar som man inte såg på grund av alla växter. En väldigt mysig dag har det varit idag. 
Sommar - jordgubbar - sommarlov - upptäcktsvärd - Äventyr

211/366 Andra dagen i nya lägenheten

 
 
 
 
 
Jag och Cornelis fick tag i lägenhet i Göteborg för ett tag sen och vi har ÄNTLIGEN flyttat hit. Vi har fått iordning hyffsat bra - det är lite tomma lådor som ska bort sen är allt fixat och klart. Det känns hur bra som helst, det är också så himla roligt att flytta ihop med en kompis, vi har pratat sålänge att bo ihop och nu äntligen gör vi det + i staden vi båda tycker om.
 
Jag och Cornelis åkte till stationen och mötte upp Samuel idag som är på besök över helgen. As mysigt och vi planerar att gå på Liseberg på söndag. 
Sommar - Vardag - göteborg - sommarlov