Mamma & pappa 20 år förlovade 2017

 
Igår var jag uttråkad och ville göra något, var också sugen på att fotografera. Övertalande mamma att jag skulle få fota hon och pappa i trädgården framför en gran, vilket var ganska enkelt. Mamma tog på sig sin bröllopsklänning och pappa tog på sig skjorta, kavaj och fluga. Bilderna blev faktiskt riktigt fina, speciellt i svartvitt.  
2016 - Bröllop - Bröllopsfotografering - Fotografering

Barnfotografering: Alva 1 år

 
 
Photo: Rebecca Wahl / Modell: Alva 1 år NikonD7000 / 50mm / F/2,8 1/320 ISO:100  
 
 
 
1år - Foto - Fotograf - Fotografering - barn - barnfotografering - bebis - flicka - företag - företag - liten - pris
1

Årsresumé 2016

Januari, februari, mars 
 
 
 
 
Januari - Jag firande in det nya året i Skara, jag hade jullov och jag var i Skara. Jag, Agnes och Emma gick ut i Västervik och starta den nya terminen på bästa sätt. Januari bestod av mys bland annat tacos-picknick-inne-på-golvet hos Kajsa och en massa förfester hos mig. 
 
 
 
Februari - Jag och Agnes fotograferade och filmade en olycka innan skolan åt svt. Jag gick i skolan och inget speciellt hände, jag lånade bulldogen Alice till en plåtning jag gjorde när jag fotade klasskompisen Sabina. 
 
 
 
Mars - Jag åkte till Skara för att hälsa på familjen och vänner. Jag började fotografera analogt med Mimayan, köpte massa rullar men några blev misslyckade och några blev bra. Jag fotograferade även Linnea när jag var i Skara till min portfolio. Vi alla i klassen var lite stressade över att vi snart skulle börjar praktiken och praktikplats var något man skulle ha klart i mars/april. 
April, maj, juni 
 
 
 
 
 
April - Det blev vår och vi gjorde våra läxor och fixade våra portfolios. Vi umgicks hela tiden för vi visste att snart skulle vi ut på praktik. Det var också i april då min önskan om att åka till Island gick i uppfyllelse. Jag har velat åka till Island sen jag gick i 4:an och ÄNTLIGEN kom jag i väg, tillsammans med finaste Emma. 
 
 
 
 
Maj - Sommaren kom tidigt till Västervik och vi var ett gäng från klassen som åkte till Gotland. Har aldrig varit där så det var extra kul att åka hit. Vi hyrde stugor, fyllde kylskåpet med alkohol och laddade kamerabatterierna. Väldigt mysiga dagar med mycket skratt. Det var också i maj som det började bli lite sorgligt. Tanken att vi nu inte skulle vara tillsammans längre och att vi snart slutade skolan och skulle iväg på praktik. Jag, Agnes och Emma försökte göra så mycket som möjligt den sista tiden. Det var varmt i maj och vi började bada och ha picknick ute. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni - KAN NOG VARA DEN MÅNAD SOM DET HAR HÄNT MEST GREJER EVER. Vi badade varje dag efter skolan, både i Gamleby och vid klipporna i Västervik. Det var sällan dåligt väder och vi var ute hela tiden - vi hade t.om lektioner utomhus. Vi hade avslutning på skolan och jag grät. Det blev midsommar och det var den bästa midsommaren i mitt liv. Jag och Ellinor var på plats vid klipporna (vårt favoritställe ni som vet ni vet) redan klockan 9 på morgonen. Vi spenderade hela midsommar vid klipporna där vi dansade, skrattade, bade och åt och drack. I slutet på juni så åkte jag, Agnes, Kajsa och Emma till Idö, där Agnes har sin sommarstuga - där vi badade och basta i en hel helg tillsammans. 
juli, augusti, september
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli - Denna månad hände det också en massor av saker. Jag flyttade tillbaka hem till mamma och pappa i en månad. Det var inte alls lika varm i Skara som det var i Småland men några få dagar så kunde man bada i slätta. Det var också i juli som Agnes kom och hälsade på och fick nu se min stad där jag är uppvuxen. Vi åkte och bada och vi hade picknick, så mysigt. Sista kvällen tillsammans, på obestämd tid, så hade jag och Agnes picknick mitt ute på en åker fullt med blåklint. Där satt vi med vin och chips tills solen gick ner. Det var också i slutet av juli som jag och Cornelis flyttade till Göteborg. När lillebror fick sommarlov kom han bodde hos oss och vi gick på liseberg. 
 
 
 
 


 
 
 
Augusti - Jag och Cornelis bodde äntligen i Göteborg och innan han började skolan och jag praktiken försökte vi göra så mycket som möjligt hela tiden. Det fanns inte en enda dag där vi inte gjorde något. Vi började explora staden. Mamma och pappa kom förbi och vi gick till Palmhuset och vänner från Skara kom och hälsade på. Sommaren var så jävla najs. 
 
 
 
 
September - Jag började på praktiken och var fotografens assistent. Jag trivdes eller jag trivs ju fortfarande här. Men det började rulla igång i september och dagarna bestod av att vara här och bara chilla med livet ett tag.
oktober, november, december 
 
 
 
Oktober - Livet rullade på i studion och allt gick bra. Jag och Cornelis bytte lägenhet och i samband med det så åkte vi även till Ikea och köpte lite nya saker till vår nya lägenhet. 
 
 
 
 
 
November - Jag fyllde 21 år och hade den bästa födelsedagen ever, har dock så himla lite bilder från hösten pga min mobil blev allt sämre och sämre. Men november bestod av mycket assiterande på praktiken och mycket festade med Cornelis på kvällarna i Göteborg. Jag blev vegan också. 
 
 
 
December - Det är något med mörkret, när solen inte syns mer än några timmar på dagen. Det är då det börjar bli lite deppigt fast man inte är ledsen över något speciellt. Det är mörkt när jag går till praktiken och det är mörkt när jag kommer hem, men jag är rätt glad ändå. Jag blev ledig över jul så jag åkte till familj och vänner i Skara och har nu firat jul och snart är det nyår. 
 
 
Nu när jag blädrar igenom mitt arkiv och ska göra denna årsresumé så inser jag att året 2016 har varit ett av dom bästa åren. Jag vet att jag tyckte desamma om 2015. Känns som livet bara blir bättre och bättre. Är tacksam över att jag har så fina vänner som jag har och förstår inte vad jag gjort för att ha förtjänat dom. Är taggad över 2017 och ska göra nästa år minst lika bra som detta året men förstår ändå om det inte blir lika bra för detta året har varit bääääst. 
2016 - 2017 - bästa - ett - livet - nyår - nyårsafton - år - år - årsresume