We need feminism

Källa  FÖR MER BILDER OCH SKYLTAR KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
 
Älskar bilder sprider KANON-BUDSKAP, man vill att bilderna ska rebloggats miljoner gånger. Jag reblogga denna igår på min tumblr, hur underbar är den inte eller?
 
100

Bråvalla festivalen 27-29/6

Jag är så sugen på att åka till Bråvalla festivalen i sommar i Norrköping. Det känns som denna sommar kommer bli den bästa ever, och jag vill så gärna gå på en festival med ett gäng som är lika galen i artisterna som jag. Vara full och bara umgås med vänner, gå på bra band, sova i tält och ha med sig stormkök osv. Skulle vara så kul. Det känns som jag kan leva på upplevelsen ett jävla tag. Någon gång i livet måste man ju ha varit på en riktig festival. 
 
Paramore | Källa 
 
Icona Pop | Källa
 
Alina Devercerski | Källa
 
Sen såklart massa andra band som jag vill se hihi. 
 
Update 2013-06-15 
Bestämdes igår att jag far till Bråvalla med min bästavän och några till. Är så himla glad, detta är höjdpunkten i sommar och kanske höjdpunkten på hela året. Gjorde en deal med min pappa, han betalar biljetterna ( dvs campingplats och festivalbiljett, tur och retur dit) om jag klipper gräset varje vecka och målar plankor på vår nybyggda veranda. Åh jag är så glad, full av lycka. Skulle vara grymt kul om någon ville träffa mig där som också ska dit, bara att komma fram, jag är ingen blygmänniska. Kort och tjock med dreads, ser ut som ett troll, bara att komma fram. 
73