Säg till tiden ge tillbaka den

 
Modell: Emma Josefsson
NikonD7000 / AF-S Micro Nikkor 40mm 1:2.8 
F/10,0 1/400 ISO:800
3

15° och vi skulle iväg och bada (?)


Igår hämtade jag Cornelis efter han slutat på sitt jobb och vi tänkte bara ta det lugnt och chilla lite. Sen fick vi båda ett flipp och kände att vi var tvungna att göra något idag. Så vi bestämde oss för att åka och bada. 


Påvägen till sjön där vi skulle bada så mötte vi kor i hagar. 


Fotade såklart. 

 
Vägen från där man parkerar bilen till sjön där vi skulle bada, är det mängder med grodor. Varje gång man är där och även denna gången. 
 
 
Vi ville så gärna ta en båt och ro lite men vi hade ingen båt och vi kände inte någon med båt eller. 
 
 
Så jag badade när det var 15° ute och ännu kallare i vattnet. Cornelis vågade ju inte bada denna gången heller, så badade ensam och han kollade på haha. 
16

Analoga bilder

 
 
Idag är jag ledig från jobbet och var och hämtade mina framkallade bilder från den analoga kameran jag har. (Fotar automat, så lat är jag) Men det är ju det bästa som finns att hämta bilder och sedan titta på dem och minnas, för man kommer sällan ihåg exakt vad och när man tog kort. Denna rulle var full med bilder från min och Cornelis midsommarfest och Bråvalla. Så jag satte in dessa bilder i mitt album där jag har samlat alla analoga bilder. Btw sjukt svårt att ta kort på kort märkte jag, det blänker som fan osv eller så suger jag bara. 
2