Bråvalla 2015

Att gå på festival är ju något av det roligaste som finns och det måsta göras på sommaren! Så jag tog ledigt ons-tors (ledig fredag pga kvällskift) och vi åkte iväg till Bråvalla för tredje gången. 
 
 
Min bästevän David och Mimmi på bild Som för övrigt har samma tatuering som jag på samma ställe!!! Hur sjukt är inte det???) 
 
 
David och Hilda påväg till bajamajorna, en promme på 10min
 
 
 
Maskinen var så jävla grymma, så grymma så jag var tvungen att köpa deras hoodie. 
 
 
En annan bra sak med festival är all god mat, har ätit så himla god mat alla dagar. 
 
 
Milkey Chance
 
 
Sen det som gjorde hela festivalen till den bästa var Robbie Williams. Han var så jävla bra och bjöd verkligen på en show. Han covra bland annat Queen och Joan Jett (som är mina gudar) <3333
 
 
Häng i vårat camp
 
 
Norlie & KVV
 
 
Anna och jag på Norlie & KVV
 
 
Precis innan jag spillde ravioli på min klänning
 
 
Sen när stället var som skitigast och efter den sista konserten som var Calvin Harris så åkte vi hem. 
1

Första doppet 2015

Det jag och Cornelis är bäst på är att bara ta bilen, ta med kamerorna och bara vara. Igår fick jag ett sms "jag vill göra något", så vi bestämde oss för att ta ett första dopp. 

 
Vi stannade på vägen och tog bilder på kor.
 
 
Vi åkte på fina småvägar med stora aléer. 
 
 
Mysiga skyltar på vägen men vi kunde inte gå dit eftersom klockan var över 17.00. 
 
 
Cornelis instagrammar
 
 
Här tog jag mitt första dopp. Bild från Cornelis blogg 
 
 
Cornelis den fegisen ville ju inte bada. 
2

Midsommar 2015

Midsommar är över och jag och Cornelis hade ordnat med fest i min trädgård. En väldigt bra midsommar blev det men väldigt få bilder knäppdes. 
 
 
Vi hade hängt upp egen gjorde vimlar (som det tydligen heter, jag kallar det flaggor) Vi ville lägga så lite pengar som möjligt så det nästan allt är fixat och hemmagjort av mig och corry. 
 
 
Vi hade letat fram en jävla massa prylar som fanns lite här och var hemma i alla skjul, dels en gammal blå träsoffan som vi lagade med några spik. 
 
 
Det stod att det skulle regna på midsommar, så vi lånade (guld värd <3333) ett tält 8x3m och vi hade hängt upp lampor och flaggor i taket. 
 
 
 
Nog om fest, nu börjar jag jobba på scan hela sommaren (förutom Bråvalla om 2 dagar) och sen flyttar jag till Småland och utbildar mig till fotograf!