Idag är jag tacksam och glad

Dagen som äntligen kom. Har haft min första fotoutställningen och det gick bättre än vad jag trodde. Var lite nojjig att ingen skulle förstå eller inte ens tycka att bilderna var fina, och att mitt såkallade "tal" skulle gå åt skogen. Men shit va roligt det var och jag är så stolt över mig själv att jag vågade. Är så himla sugen att ha en till fotouställning innan jag tar studenten hihi, fast denna gången en utställningen med endast makro-bilder. 
 
 
 
 
 
Vill åter igen tacka alla som tog sig hit och ville se, hjälpt till, ställt upp som modeller osv. Ett stort tack, det har varit jättekul att få göra en utställning och hela arbetet har varit så himla roligt, är så nöjd. Är så glad att hela utställningen och arbetet blev lyckat. Jag kommer absolut göra om det, fast bättre. 
1

makro + skog

Lite mer bilder från igår då jag och Cornelis fotade i skogen. 
 
 
 
 
 
Har precis kommit hem från skolan, duschat, druckit kaffe och snart ska den dagliga powernap:en efter skolan också utföras. Idag ska jag skriva den skriftliga delen till gymnasiearbetet, bakgrund, syfte och metod. Det rullar på och jag är sjukt taggad inför helgen då utställningen är. 
 
1

När söndagar är som bäst

Packade ner kaffe, två koppar, kameran, två äpplen, kex/kakor och kameran. Hämtade upp Cornelis och vi fotade fina bilder i vårsolen!