28 jan Happy Vegan

 
 
 
 
 
 
 
28 januari, och jag hade hittat ett event på facebook att affären "Happy Vegan" skulle ha ett event i affären mellan 13-17. Har alltid velat besöka den affären och hitta någon BRA OST, då alla veganska ostar smakar skit. Spontant så åkte jag och C dit och jag frågade även min moster om hon ville hänga med. Väl där så fick man smaka på olika ostar och olika choklader - osten jag smakade på (och köpte) var med chili smak och den smakade OST <333 Sen köpte jag lite choklad osv. Väldigt mysigt, solen sken och det kunde lika gärna varit vår idag. Efter eventet så lunchade jag och Karin, satt där i flera timmar och bestämde även för att vi skulle se film på filmfestivalen idag (29 januari). 
Affär - Vardag - event - göteborg - happy - ledig - lördag - vegan - vår
1
Moa

Åh vad var det för ost? Har bara fått tag i Astrid och apornas vanliga men tycker inte den har någon smak :/

Hittade dig när jag sökte på Gamleby Fotoskola på youtube och undrar hur din upplevelse av skolan har varit?

Svar: Hej :) Violife hette osten, fanns en massa olika smaker, men jag tog chili och den var riktigt god!!! Har smakat ostar från Astrid och aporna men dom är så vidriga :(
Okej va kul att du frågar och tar kontakt! Det är lite kluven, faktiskt. Nu har ju utbildningen lagt ner, men det kanske du är medveten om redan. Min upplevelse har alltid varit bra, och jag ångrar ingenting, jag har fått vänner för livet och mycket kunskap som jag inte hade inom foto. Det har varit kanon på min praktikplats osv. Men man kunde önskat bättre lärare och kurser osv. Hela utbildningen handlade egentligen om att man som elev ska ta ansvar för att utvecklas, ta egna insiativ osv - det har jag tyckt varit najs. Men samtidigt, jag förstår att jag är sista kullen på utbildningen då den varit väldigt sne på vissa områden. Hoppas du fick ett hyfsat bra svar, har svårt att säga vad jag tycker om utbildningen då den varit upp och ner. Har btw en kategori på bloggen som heter "Fotoskolan Gamleby" - där kanske du får ännu mer svar.
Rebecca